Bruiloften

Zeker zijn van een zonnige bruidsfoto? Met een greenscreen zit u altijd goed.

Een bijzondere toevoeging aan uw bruiloft, waarbij het weer nooit een rol speelt.

Gaat u zelf trouwen of helpt u bij de organisatie van de bruiloft van uw vriend(in)? Dan wilt u natuurlijk dat deze dag een onvergetelijke dag wordt. Een green screen kan u hierbij helpen! Misschien heeft u zelf al direct ideeën, maar anders geven we graag wat voorbeelden.

Fotoshoot

Vaak wordt er tijdens een bruiloft een aparte fotoshoot gedaan met het bruidspaar. Hiervoor wordt een bijzondere locatie uitgekozen die dichtbij de trouw- of feestlocatie gelegen is. Maar hoe leuk is het als iedere denkbare locatie gekozen kan worden, zonder rekening te houden met eventuele belemmeringen, zoals afstand? Waar zou de fotoshoot dan plaatsvinden? In Parijs? New York? Of juist op een onbewoond eiland? Dan gaan we die locatie tot leven brengen met ons green screen!

Bijkomend voordeel is ook nog eens dat het niet uitmaakt hoe hard het buiten waait of regent; het worden altijd stralende foto’s!

Gastenboek

U kunt voor een standaard gastenboek kiezen, waarbij alle gasten een felicitatiegroet in een boek schrijven… Maar heeft u er wel eens aan gedacht om een green screen in te zetten als gastenboek? Doordat de foto’s direct uitgeprint worden (net zoals bij een polaroidcamera), kunnen deze direct in een fotoboek geplakt worden, waar vervolgens de felicitatie bij geschreven wordt. Op deze manier heeft u een uniek en persoonlijk gastenboek.

Bedankje

Om de aanwezige gasten van de bruiloft te bedanken, wordt vaak aan het einde van de dag een bedankje mee naar huis gegeven. Aangezien een foto meer zegt dan duizend woorden, is het extra leuk om alle gasten een foto mee te geven om hen te bedanken. Dit kan bijvoorbeeld een foto zijn van de gasten zelf naast het bruidspaar (als achtergrond) met daarbij de tekst ‘Bedankt voor de onvergetelijke dag!

Pakket

Voor uw bruiloft kunt u bijvoorbeeld kiezen voor het volgende pakket


Pakket 1: ‘The Green Screen’
(1 dagdeel à 4 uur, €850,-)

Dit pakket bestaat uit;

  • Mobiele green screen fotostudio;
  • 1 fotograaf;
  • 1 assistent;
  • 300 prints (10x15cm);
  • 1 snelle printer;
  • Voorbereiding achtergrond.

Bekijk de overige pakketten, plaats direct een optie/reservering of neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee!