Voorbeelden van Green Screen

Lucardi Image_10

Voor Lucardi hebben we dit jaar een voorstel mogen schrijven voor een marketingactie op de Huishoudbeurs. Het idee was om een leuke ‘shop-foto’ te maken van de bezoekers. Met deze foto konden de bezoekers vervolgens, na de beurs, 25% korting krijgen op hun aankoop in een Lucardi winkel.

 

 

 

AfscheidsfeestjeFiets (Kopie)

Ook op afscheidsfeestjes is The Green Screen een succes! Tijdens het afscheidsfeestje van deze fietsliefhebber hebben we hem op de cover van het tijdschrift ‘Fiets’ geplakt. Alle (oud)collega’s konden hem zo toejuichen en vaarwel zwaaien op een zeer bijzondere foto.

Om het afscheid helemaal compleet te maken, hebben alle (oud)collega’s een boodschap achterop de foto achter gelaten en zijn de foto’s samengevoegd in een mooi album.

 

Kerst!Santa Claus

Kerstborrels, kerstgala’s, winterfairs of kerstmarkten, alles is mogelijk met The Green Screen. Onze mobiele studio kan op iedere locatie worden neergezet! Laat uw gasten op de foto gaan met de Kerstman of druk uw kerstgroet voor uw personeel af op een mooie galafoto. Wij denken graag met u mee over de talloze ideeën.